Alkalmi ruha

Alkalmi ruháinkat a mai divatnak megfelelőn állítottuk össze, szem előtt tartva a nőies megjelenést, a kényelmet, a tartósságot, a jól kezelhető és minőségi anyagokat egyaránt. Találsz köztük ceruza ruhákat, csipke ruhát, esküvői ruhát, örömanya ruhát, maxi ruhát vagy éppen koktélruhát, de tökéletes megjelenésed lesz bennünk egy irodai környezetben is.


ALKALMAK AZ ALKALMI RUHÁK VISELÉSÉRE

Számtalan alkalom lehet, amely megkívánja a hétköznapi stílustól eltérő, elegáns, alkalmi ruhák viseletét.

Alkalmi ruha palettánkkal igyekszünk sokszínű, és változatos stílust biztosítani a nők számára, hogy minden eseményre megtalálják nálunk a hozzájuk illő ruhákat.

Termékeink között megtalálod a modern, friss, fiatalos egyberuhákat, de azok is kedvükre válogathatnak, akik a klasszikusabb irányt kedvelik.

Egyes események jellege megköveteli, hogy bizonyos öltözködési szabályokat kövessünk az alkalmi ruha választásnál.

ESKÜVŐRE

Ilyen lehet egy esküvő, ahol vendégként, tanúként és örömanyaként is különböző szempontokat érdemes szem előtt tartanunk, az esküvői ruha kiválasztásnál.

Esküvőre sokan keresik a csipke ruhákat, az alkalmi maxi ruhákat, és a női alakot előnyösen hangsúlyozó virág ruhákat is.

Ezek összeállításnál figyeltünk arra, hogy ne legyen hivalkodó, ne mutasson többet, és igazodjon a lágy, pasztell esküvői színekhez.

ELEGÁNS: CÉGES RENDEZVÉNYEKRE

Az se mindegy, ha egy céges rendezvényre szeretnél ruhát, hiszen ebben az esetben a visszafogott, elegáns megjelenést kölcsönző, kicsit zártabb ruhákat preferálják, megfelelő hosszal és kivágással.

A karácsonyi és szilveszteri party-kra jellemzően egy lazább, kényelmesebb, nőiesebb alkalmi ruhák választhatók, ahol az alapvető öltözködési szabályok elhagyhatóbbak.

Egy munkaebéd, vagy meeting is alkalomnak tekinthető, így akik szimplán a mindennapi munkához szeretnek egyberuhákat hordani, azok számára az elegáns, irodai ruhák között biztosan akad megfelelő.

A legtöbb alkalmi ruhánk szonte minden alkalomra választható, de a kategóriák kialakításával próbáltunk segítséget nyújtani azoknak, akiknek kevés elképzelésük van arról, hogy az adott eseményre milyen ruhát kellene választaniuk.

Alkalmi ruha rendelés online:

Alkalmi ruháink közvetlenül külföldről érkeznek, nem tartjuk őket készleten, ezért a szállítási idő talán kicsit hosszabbnak tűnhet, amely átlagosan 10 munkanap.