Vásárlási információk

Termékek

A webáruházban található termékek közül, kizárólag a Kiárusításban résztvevő termékek vannak raktáron.

Az alkalmi ruhák közvetlenül külföldről érkeznek,  és a webáruházba beérkezett rendelések, összegyűjtve, hetente 1 alkalommal kerülnek megrendelésre a külföldi beszállítótól. Innentől számítva 5-10 munkanap alatt kerül kiszállításra részedre. Amennyiben egy közeli alkalomra rendelsz ruhát és nem vagy biztos abban, hogy megérkezik-e időben, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a megrendelés előtt, a hello@spine.hu e-mail címen. 

Vásárlás/ Megrendelés

A vásárlás nem regisztrációhoz kötött, a rendelés véglegesítésénél szabadon eldöntheted, hogy létrehozol egy fiókot vagy regisztráció nélkül adod le a megrendelésed. A rendelésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk, valamint értesítünk a rendelés feldolgozásáról, szállítás összekészítéséről is. 

Fizetési lehetőségek

Online bankártyás fizetés: webáruházunkban OTP Simple online bankkártyás fizetési rendszer működik. 

Utánvétes fizetés: a GLS futár részére kell kifizetned az összeget készpénzben vagy a futárnál lévő bankkártya terminálon keresztül.

Szállítási információk

A szállítás díja:

 • 10.000 Ft alatti rendeléseknél 1.500 Ft
 • 10.000 Ft feletti rendeléseknél ingyenes.

A megrendeléseket, attól függően hogy raktáron van (2 munkanap) vagy közvetlenül külföldről érkezik be (5-10 munkanap) a GLS Hungary Kft. szállítja ki az általad megadott szállítási címre. A csomagok feladását követően, a futárszolgálat elküldi részedre a csomagszámot e-mailen, amelyen követni tudod a kiszállítás folyamatát, vagy át tudod ütemezni másik időpontra.

A GLS munkanapokon 8:00 és 17:00 óra között kézbesíti a csomagokat, és a kiszállítás napján sms-ben valamint e-mailen keresztül értesít a kiszállítás pontos időpontjáról. Az értesítés tartalmazza a kiszállítási idősávot, valamint megadják a kiszállítást végző futár telefonszámát is. Az értesítőben kapott csomagszám segítségével, nyomon tudod követni a csomag kiszállítását, vagy kérheted a kiszállítás átütemezését is.

Ha megadott napon nem tudod átvenni a csomagot, a GLS az azt követő munkanapon újra megkísérli a csomag kiszállítását.

Méretezés

Minden termékünknél találsz egy pontos mérettáblázatot. Megrendelés előtt érdemes ellenőrizned a méretedet, mert lehetnek kisebb eltérések egyes márkák között.

Visszaküldési információk

Amennyiben a termék valamilyen okból nem felel meg az elvártnak, lehetőség van a visszaküldésére az alábbi feltételek teljesülésével:

 • A terméket az átvételtől számított 14 naptári napon belül küldheted vissza a webáruházunk részére.
 • A visszaküldési szándékod előzetesen szükséges jelezned a hello@spine.hu e-mail címre, a rendelés azonosítóval, vásárlás napjával, a termék megnevezésével és a bankszámlaszámmal, amelyre a visszatérítést kéred.

 • Kizárólag olyan terméket tudunk visszavenni, amely eredeti csomagolásában, eredeti címkéjével, használat nyomai nélkül, sérülésmentesen kerül visszaküldésre.

 • A visszaküldés költsége téged, mint vásárlót terhel.

 • A visszaküldés módját te választod meg, ez lehet postai kézbesítés vagy futárszolgálat.

 • Méretprobléma esetén, kérheted a termék cseréjét, a cserélendő méret megjelölésével. Ezt akkor tudjuk teljesíteni, ha a kért méret még elérhető a webáruházban, vagy a kereskedőnél. Ebben az esetben téged nem terhel szállítási költség, mi küldjük részedre az új méretet és elhozzuk a régit.

 • Az alábbi címre tudod elküldeni részünkre a csomagot: Buczilla Eszter, 1036 Budapest, Lajos utca 49/c. Fszt.4. Tel: 06203704117

 • A termék feladását követően, a csomag követési számát küld el nekünk a hello@spine.hu címre, hogy bármilyen fennakadás esetén ellenőrizni tudjuk a postán/ futárnál.

  • A termék árát, a visszaküldés beérkezésétől számított 5 naptári napon belül visszautaljuk a bankszámlaszámodra.